Crazy Energy Night

Konserter
Dato: 23.10.2017 19:30

Møtested: Dokkhuset Scene

Under mottoet «jazz og blues i samme hus» presenterer Dokkhuset scene i samarbeid med Trondheim Bluesklubb en konsert med stort spenn og høy kvalitet. Med 20 musikere på scenen blir det soul, funk, blues, jazz, big-band og rockabilly i skjønn forening og med fullt trøkk. Den norsk-amerikanske supertrombonisten Jens Wendelboe leder det hele og Melhus’ store sønn Hans Bollandsås står for vokal og høy gitarføring. Her får du mye for pengene, og dette er én av kun to konserter som Jens Wendelboe gjør i Norge i høst!

JENS WENDELBOE
Jens er en internasjonalt anerkjent trombonist, dirigent, arrangør og komponist bosatt i New York. Han spiller med Blood Sweat & Tears og er dirigent og musikalsk leder for Donna Summer. Han har ledet framførelser på Nobelkonserten og Hollywood Bowl, og er kjent for sine utgivelser med "Big Crazy Energy New York Band", som komponist for TV-serier og film. I Norge har vi de siste årene møtt ham som fagdommer i «Stjernekamp».
Mer info om Jens: www.crazyenergy.com

HANS BOLLANDSÅS:
Hans Bollandsås jobber som artist, musiker, låtskriver og produsent med sang og gitar som sine verktøy. Som liveartist er han å finne på jazzfestivaler, bluesfestivaler og klubblokaler i Norge og i utlandet. KLBB samarbeidet med Hans på Julejazz i 2016, og vi gleder oss til en ny kveld med soul, blues, jazz og Crazy Energy!
Mer info om Hans:
http://hansmusic.no

KNUT LAURITZEN BIG BAND (KLBB)
KLBB består av profesjonelle musikere, og arbeider innenfor den hardtsvingende amerikanske storbandtradisjonen. Kveldens besetning er:
Saxofoner:
Knut Lauritzen, Torstein Siegel, Cecilie Grundt, Erlend V. Kongtorp, Are Hofstad
Trompeter:
Morten Schrøder,  Emil Holmesland,  Hans Petter Stangnes,  Sturla Hauge Nilsen
Tromboner:
Runar V. Værnes, Christian A. Eriksen, Elisabeth Fossan, Øystein Herfindal
Komp:
Vigleik Storaas, Aslak Bjerkvik, Jon Krogstad, Magnus Forsberg
Mer info om KLBB: http://klbb.no

Konserten arrangeres av Dokkhuset scene AS i samarbeid med Trondheim Bluesklubb, og støttes av Midt-Norsk Jazzsenter,  Trondheim komnmune og Sør-Trøndelag fylkeskommune

Billettpriser: 200 (v) / 150 (bluesmedl) / 100 (stud.)

Billetter og mer info: http://dokkhuset.no

 

 

Drevet av iCagenda